Välj grupp av Altcoins har 50x potential

Välj grupp av Altcoins har 50x potential, enligt Austin Arnold från Altcoin Daily

Altcoin Daily grundare och kryptohandlare Austin Arnold utnämner de fem bästa mynt att köpa denna månad med potential att skjuta i höjden 50x.

I en ny video berättar Arnold för sina 460 000 prenumeranter att nummer fem på hans lista är decentraliserad utbytesaggregat 1 tum då Immediate Edge protokollet distribuerar en aggressiv marknadsföringskampanj för att locka användare bort från Uniswap.

“DeFi-aggregatorn 1inch arrangerar en ny vampyr-airdrop till Uniswap-användare, vilket innebär att de retroaktivt skickar sina egna 1inch-token till Mooniswap- och Uniswap-användare. Så det här är intressant eftersom du vanligtvis skickar din token till dina egna användare för att uppmuntra engagemang i ditt eget protokoll. Tja, 1 tum gick bara offensivt och skickar sina tokens till konkurrenternas användare för att försöka stjäla dessa användare. ”

Polkastarter (POLS) kommer in som nummer fyra, ett protokoll som gör det möjligt för projekt att samla in pengar i en decentraliserad, tillståndslös och interoperabel miljö.

”Anledningen till att Polkastarter gör dagens lista är att vi ser att detta protokoll används på ett stort sätt för exakt vad det var avsett. Fyra initiala DEX-erbjudanden som lanseras på Polkastarter snart. IDO: er (initiala dexerbjudanden) är när du startar direkt på en decentraliserad börs innan du tillkännager. Polkamarkets (POLK), SuperFarm som jag är glada över, Public Mint och DAOventures är alla nya projekt som håller på att erbjuda sina mynt till allmänheten, därav IDO. ”

Att ta den tredje platsen är 0x (ZRX), vilket är ett protokoll som gör det möjligt för utvecklare att bygga sin egen kryptoutbyte. Arnold säger att ZRX är en del av sin altcoin-lista eftersom projektet tar steg mot decentraliserande styrning.

”Teamet förmedlar kontrollen till de människor som jag gillar. Jag gillar det … Detta händer just nu och vi kan förvänta oss att en helt öppen styrning kan vara på plats i slutet av året. ”

Ett annat projekt på kryptoanalytikerns radar är Flow som Arnold säger börjar få vanlig medieuppmärksamhet eftersom protokollet tillåter användare att äga icke-fungibla tokens (NFT) som har faktiska NBA / sporthöjdpunkter.

ANNONS

„Jag tror att berättelsen [att] kunna äga din egen NBA-höjdpunkt digitalt, oändligt, jag tror att det kommer att bli enormt. Jag kan se att det är väldigt populärt. ”

Energy Web Chain en blockchain-plattform för företag som är skräddarsydd

Nummer ett på Arnolds lista är Energy Web Token (EWT), som är kryptotillgången som driver Energy Web Chain. Enligt kryptopåverkaren är Energy Web Chain en blockchain-plattform för företag som är skräddarsydd för energisektorn. Arnold säger att företag runt om i världen börjar hitta värde i protokollet.

”ASA Automation, som är en tysk tillverkare, använder Energy Web Zero för att avkolonnera den internationella leveranskedjan. Så kolla in det här verktyget. ”ASA Automation and Energy Web tillkännagav ett projekt för förnybar energi som utnyttjar EW Zero-applikationen för att hjälpa ASA att förnybara energikällor för sina produktionsanläggningar i Tyskland och Chile.”

Vem är ASA Automation? ”ASA Automation är en ledande global tillverkare av automatisering och robotik som levererar utrustning och lösningar multinationella företag inklusive Walmart, Nestle, Volkswagen och Pfizer. Företag som dessa med stark hållbarhetspolicy kräver att leverantörer som ASA använder koldioxidsnål energi. “