Bitpay lanserer ny lønnstjeneste for selskaper som velger å betale ansatte i Crypto

Det Atlanta-baserte kryptovaluta-betalingsbehandlingsselskapet Bitpay blir nå involvert i lønnstjenester. Firmaet kunngjorde lanseringen av Bitpay Send, en masseutbetalingstjeneste som gjør det mulig for organisasjoner i alle størrelser å betale ansatte, tilknyttede selskaper og frilansentreprenører.

Bitcoin og kryptovaluta betalingstjenesteleverandør Bitpay har kunngjort lanseringen av et nytt produkt kalt Bitpay Send. Den nye plattformen kalles en massutbetalingstjeneste, og den har som mål å hjelpe arbeidsgivere og andre typer organisasjoner med å betale arbeidere i krypto.

I tillegg til Bitpay Send-lanseringen, detaljerte firmaet også at selskapet Adgate Media nå utnytter massutbetalingssystemet. Adgate kobler seg til tilknyttede tilknyttede selskaper som belønner brukere for engasjement.

„Vi har mange tilknyttede selskaper som ønsket å få betalt i bitcoin, spesielt de som er basert utenfor Nord-Amerika og Europa hvor tilgangen til bankkontoer er vanskelig,“ sa Dan Sapozhnikov Adgates president. „En av våre største utfordringer er at vi ikke ønsket å kjøpe og holde krypto, og å ha Bitpay til å håndtere den risikoen var en viktig faktor i valg av Bitpay Send,“ la han til.

Sapozhnikov sa videre:

Med Bitpay Send kan vi få våre tilknyttede selskaper betalt i løpet av få minutter og ikke dager.

Bitpays tjeneste vil konkurrere med selskaper som Bitwage, et firma som også tilbyr infrastruktur for å betale selskapets ansatte med digitale eiendeler som BTC og BCH. For å utnytte den nye Bitpay Send trenger ikke brukere en bankkonto for å utnytte plattformen.

Imidlertid vil brukere av Bitpay Send trenge tilgang til en krypteringslommebok og ha en Bitpay-ID. Selskapets kunngjøring sier at firmaet vil kreve 1% gebyr for behandling av grenseoverskridende betalinger.

„Adopsjon av Blockchain-betaling øker fordi det gir en enkel måte å sende og motta betalinger på global skala,“ sa Stephen Pair, administrerende direktør i Bitpay. “Tradisjonelle internasjonale betalingsmåter er tungvint, kostbart og tregt. Med Bitpay Send kan bedrifter foreta masseutbetalinger uten å måtte kjøpe, eie eller administrere krypto, og mottakerne mottar betalinger raskere og til en lavere kostnad, ”la lederen til.

Bitpays system tillater også betaling i BTC, BCH, ETH, XRP og noen få stabile valutaer. Bitpay Send-kunngjøringen sier også at „Kunder gir alle nødvendige bakgrunnsdetaljer for Know-Your-Customer-regelverket.“

„Bitpay Send gjør det mulig for bedrifter å foreta lønnsbetalinger, legge til rette for utbetalingsforespørsler hos kunder, betale uavhengige entreprenører eller tilknyttede selskaper, utstede belønninger eller rabatter og økonomisk gjøre opp med selgere av markedsplasser,“ konkluderer firmaets uttalelser om produktlansering. „Selskapet finansierer betalinger i fiat og utnytter blockchain til å sende betalinger før skatt uten å måtte eie eller håndtere digital valuta, og eliminerer iboende eksponering for volatiliteten eller risikoen.“