Springe zum Inhalt

Bitcoin ‚er her for at blive‘, siger den tidligere amerikanske finansminister Larry

Tidligere amerikansk finansminister Dr. Lawrence H. Summers sagde sidste fredag ​​(15. januar) talte om Bitcoin, og hvorfor prisen skulle fortsætte med at stige på lang sigt.

Dr. Summers er en af ​​Amerikas største økonomer. Ikke alene var Dr. Summers den 71. finansminister i Clinton-administrationen, han fungerede som direktør for Det Hvide Hus National Economic Council i Obama-administrationen, som præsident for Harvard University og som verdensøkonom for Verdensbanken. I øjeblikket er han præsident emeritus og Charles W. Eliot University professor ved Harvard University.

Sommers kommentarer om Bitcoin blev leveret sidste fredag, mens de blev interviewet af David Westin på Bloomberg TV's "Wall Street Week".

I slutningen af ​​interviewet spurgte Westin Summers, om Bitcoin er en boble.

Dette var svaret:

”Jeg vil ikke forudsige dens udsving i løbet af de næste seks måneder, men jeg tror, ​​at nogle institutioner kan lide det, er kommet for at blive. Jeg tror ikke, at det hele vil kollapse. Jeg tror, ​​at det at have kørt op og derefter kørt langt ned og derefter bevæger sig tilbage, ser meget mere modstandsdygtigt ud, og derfor tror jeg, at folk vil bevæge sig mod det, og når folk bevæger sig mod det, i betragtning af dets forsynings endelighed, vil være en faktor, der arbejder for at hæve priserne. “

Den 28. april 2016 blev Digital Currency Group (DCG), en investor i nogle af de mest kendte virksomheder i kryptorummet, såsom Abra, Coinbase, Coindesk, BitGo og Ripple samt moderselskabet til Grayscale Investments, meddelte, at Summers tiltrådte firmaet som Senior Advisor.

Og den 3. maj 2016, mens han talte ved Consensus 2016, ifølge CNBC, sagde Summers, at han var uenig med JPMorgan Chase-administrerende direktør Jamie Dimons kommentar i november 2015 om, at ”ingen regering nogensinde vil støtte en virtuel valuta, der går rundt om grænserne og ikke har de samme kontroller. ”

Summers sagde:

"Jamie er en smart fyr ... Men Bill Gates er også en smart fyr, og han sagde, at internettet ikke kommer nogen steder."